середу, 7 грудня 2011 р.

Свято Милосердя

2 грудня в Центрі дитячої творчості відбулися заходи, приурочені Міжнародному Дню людей з обмеженими можливостями, названі Святом Милосердя, в рамках акції «Діти - дітям».
На святковому заході були присутні представники відділу освіти, педагоги, батьки та учні навчальних закладів міста, які виявили бажання внести свій безпосередній вклад у допомогу дітям-інвалідам, які мешкають у нашому місті.

Затишна зала Центру дитячої творчості була переповнена - це говорить про те, що чимало небайдужих, чутливих до чужої біди людей пам’ятають про те, що поруч з нами живуть діти, яким постійно потрібна увага, допомога і щира участь. Кошти, зібрані під час заходу, пішли саме на допомогу таким дітям.
Добро багатогранне, кожен прояв благородних поступків має своє визначення. З великим задоволенням продемонстрували для школярів міста свої творчі обдарування юні артисти Центру дитячої творчості. У концертній програмі взяли участь вихованці художніх колективів ЦДТ: театру пісні «Браво» (кер. Л.Моря), хореографічних колективів «Сонячна династія» (кер. Ж.Рівасовська), «Імпульс» (кер. К. Снігур), «Барви дитинства» (кер. Р.Сафронова), студії сучасного танцю (кер. Р.Федорченко), театру мініатюр «СТРІМ» (кер. Я.Борилюк), театру КВН «Кабінет 314» (кер. О.Бурмак), драматичного театру «Дебют» (кер. О.Горбатенко).
Окрему концертну програму підготували вихованці художніх колективів ЦДТ для учнів спеціальної школи з вадами фізичного та розумового розвитку, даруючи їм свої привітні посмішки і тепло своїх щирих сердець. Адже наше юне покоління виростає з ясним розумінням того, що людська доброта і милосердя, вміння радіти і переживати за інших складають основу людського щастя.






Немає коментарів:

Дописати коментар